vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

14 februari 2022

Basic ondergoed

"Eerst een lekkere bak koffie" zo begin ik het liefst mijn dag. Een goed begin kan je hele dag positief beïnvloeden. Na het douchen is het eerste wat je aantrekt je ondergoed. Dit lijkt geen belangrijk iets, het is immers hetgeen wat je onder je kleding draagt. Iets dat niet zichtbaar is. Maar dit is juist heel essentieel. Het is de basis van je outfit, de start van je dag. Heel belangrijk dus om hierin de juiste keuze te maken!

Ondergoed draag je dicht op je huid en de hele dag door. Hierbij is een perfecte pasvorm en optimale kwaliteit dus van essentieel belang. Een slecht zittende slip of short stoort je de hele dag, net als dat knellende schoenen zouden doen. Ook de juiste keuze voor een ondershirt is van essentieel belang. De juiste onderkleding laat je bovenkleding mooi uitkomen.

Start je dag dus goed met goed ondergoed! Bij Mooi Eronder bieden we jou de beste selectie op het gebied van onderkleding. Wij selecteren de musthaves bij de beste merken zoals Mey, Schiesser,Ten Cate en HOM. De keuze is echter heel persoonlijk. Draag je liever een mini-slip of een tailleslip? Liever katoen of modal? Wij helpen je graag verder als je hier advies in nodig hebt. Neem contact met ons op!

Dus welke keuze maak jij iedere ochtend? Zorg ervoor dat jouw favoriete ondergoed klaar ligt in je kast en begin de dag met een positieve start (en een bakje koffie ;))

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »