vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

3 juni 2024

Badpakken van Anita

Onze collectie badmode is verder uitgebreid

Wegens grote vraag naar dames badpakken hebben we ons assortiment aangevuld met badkleding van Anita. Dit merk is voor ons natuurlijk niet nieuw. Al jaren verkopen we bij Mooi Eronder prachtige bh's zonder beugel van dit topmerk.

over Anita since 1886

Al sinds 1886 produceert Anita lingerie en ondergoed. Deze expertise zie je terug in de pasvorm, snit en materialen. Alles wordt ontworpen in Duitsland en in eigen fabrieken geproduceerd. Zo ben je zeker van de allerbeste kwaliteit. Naast een ruime keuze in bh's zonder beugel, sportbh's, prothesebh's en voedingsbh's hebben ze ook een prachtige lijn in badkleding. Rosa Faia ken je misschien ook wel. Dit is het 'zusje' van Anita. Iets jonger en moderner maar met hetzelfde comfort.

Elouise badpak

Een van de bestsellers is het dames badpak met rits. Dit model Elouise komt zowel in effen kleuren als in trendy prints. Een sportieve maar stijlvolle look dankzij de lage rug, verstelbare schouderbandjes en speelse rits. Deze kun je open ritsen voor een verleidelijk decolleté. Je ervaart voldoende steun dankzij de gevoerde, niet-voorgevormde cups zonder beugel. Op zoek naar iets anders? We hebben altijd meerdere modellen badpakken van Anita Swim in de collectie. Wacht alleen niet te lang want op=op.

Accessoires

Je strandlook maak je helemaal compleet met de bijpassende jurken van Anita. Verkrijgbaar in bijpassende prints met aangename (soms oversized) fit. Draag je tuniek casual met sneakers of slippers. S avonds in combinatie met hakken creëer je een chiquere look. Ideaal om even aan te trekken tijdens het flaneren of op het strand. De kleuren en prints zijn goed te combineren met je badkleding. Zo ben je altijd geheel in stijl!

Badkleding van Anita bij Mooi Eronder

Op zoek naar een badpak of bikini? Dan ben je bij Mooi Eronder zowel online als in onze winkel in Maastricht op de juiste plek! Wij hebben een ruime collectie in badkleding voor dames. Naast de badpakken van Anita hebben we ook lingerie waaronder bh's zonder beugel, sportbh's en voedingstop. We versturen gratis vanaf €40 en verpakken je bestelling met zorg, mét een klein presentje. Heb je nog vragen? Stel ze gerust per mail of whatsapp. Of loop even binnen in onze lingeriewinkel Mooi Eronder by Sarneel-Dessous aan het Amorsplein in Maastricht.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »