vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

24 mei 2021

7 jaar open

Op 24 mei 2014 werd de winkel Sarneel-Dessous opnieuw geopend! Dat is alweer zeven jaar geleden, wat vliegt de tijd.

Graag staan we in dit blogartikel even stil bij ons 7 jarig jubileum. In oktober 2013 kregen Stephanie en Jesse het idee om te gaan ondernemen. De winkel van de ouders van Stephanie opnieuw opstarten was al snel het plan. Vanaf dat moment ging het snel: een bedrijfsplan opstellen, lingeriebeurzen bezoeken, merken uitkiezen en op 1 mei kregen we de sleutel. Na drie weken hard klussen gingen de deuren dan eindelijk weer open.

Naast de winkel was ook de webwinkel sarneeldessous.nl meteen een feit. In 2018 besloten Jesse en Stephanie om dit te professionaliseren onder de naam Mooi Eronder. Er kwam een nieuwe look en website. De naam Mooi Eronder was altijd al de slogan van de winkel en daarmee was de naam voor de webshop Mooi Eronder by Sarneel-Dessous snel gekozen. Meer over ons lees je hier.

Ieder jaar in mei staan we stil bij de opening van onze winkel, want wat zijn we trots! We doen ons werk nog altijd met veel plezier. Zowel verkopen in de winkel in het centrum van Maastricht als het runnen van de webwinkel Mooi Eronder. Dit laatste is een fijne afwisseling en nieuwe uitdaging. Wij vinden het leuk om online onze kennis te delen en je alles te leren over de wereld van basic ondergoed. Advies nodig? Vraag ons gerust.

Op naar de volgende 7 jaar!

-Jesse & Stephanie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »