vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 juli 2020

5 Musthave bh's

De ene vrouw heeft een lade vol verschillende bh’s, de andere koopt al jaren hetzelfde model. Wat je stijl ook is, dit zijn 5 handige modellen om in de kast te hebben:

 

  1. T-shirt bh

De bh die iedere vrouw écht zou moeten bezitten is een praktische T-shirt bh. Wat is dit precies? Een simpele, gladde bh zonder tierlantijnen. Zo’n bh is perfect om te dragen onder strakkere kleding omdat deze niet aftekent. Je ziet geen storende randjes of bandjes. Deze bh’s zijn vaak voorgevormd. Onze bestseller is hierin absoluut de Joan Spacer bh. Maar dit type bh kan ook niet-voorgevormd zijn, zoals de Joy bh van Felina. Draag vooral waar jij je prettig in voelt.

 

  1. Bh met kant

Uiteraard is lingerie er niet alleen maar voor de praktische kant. Bh’s kunnen ook zo mooi zijn! Prachtig kant verwerkt onder de cups en onderband. Elegant kant langs het schouderbandje zodat het geen probleem is als dit zichtbaar is onder je shirt. Verwen jezelf eens met een mooie bh. Mijn persoonlijke favoriet? Ga voor rood! Kies bijvoorbeeld de Mey bi-stretch bh Amorous (voorheen Allegra) in de kleur rubin. Ik weet zeker dat je je er mooi in voelt.

 

  1. Bh zonder beugel

‘Als ik thuiskom doe ik meteen mijn bh uit’; een zin die ik geregeld hoor in de winkel. Veel vrouwen hebben een haat-liefde verhouding met hun bh. Gun jezelf ook een comfortabel exemplaar zoals een comfort top. Deze tops hebben geen beugel en plasticjes die kunnen irriteren. Het allerhoogste draagcomfort staat hierbij voorop. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitgebreide Anita collectie bh’s zonder beugel. Heerlijk voor de afwisseling.

 

  1. Sportbh

Er wordt steeds meer gesport, van zumba tot hardlopen. Het is heel belangrijk om, ook als beginnende sporter, een goede sportbh te dragen voor de juiste ondersteuning van je borsten. Ook als je kleine borsten hebt! Anita Active is gespecialiseerd in sportbh’s en deze zijn geschikt voor zelfs de meest extreme sporten. Zo kun je je zonder problemen in het zweet werken.

 

  1. Multiway bh

Altijd handig om te hebben voor onder bijzondere tops en jurken: een multiway bh. Deze kun je op verschillende manieren dragen: strapless, halter of met de bandjes over kruis op de rug. Deze multifunctionele bh komt op deze manier altijd wel een keer van pas. Bijvoorbeeld onder die leuke zomerjurk of racerback top. Koop dit exemplaar meteen in huidskleur, dan kan hij overal onder gedragen worden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »