vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

19 september 2022

1001 dromen

 

Een magische nacht met de nieuwste Charlie Choe collectie. Deze keer zijn de prints gebaseerd op het thema 1001 nacht. Wonderen bestaan, dromen mogen groots en de nachten zijn magisch. Naast de trendy slaapshirts en pyjama's hebben we ook weer fijne huispakken in onze selectie opgenomen.

Sprookjes van 1001 nacht is een verzameling sprookjes uit het Midden-Oosten, samengevoegd tot een overkoepelend verhaal. Aladin en de wonderlamp, Sinbad de zeeman en Ali Baba en de veertig rovers zijn de bekendste sprookjes. Maar ook steden zoals Marrakesh vormden de inspiratie voor de nieuwe Charlie Choe collectie.

De kleuren nachtblauw, blushed terracotta en verschillende bruintinten vormen de basis in combinatie met de leukste prints. Een van onze favorieten is de regenboog print die we terugzien in zowel een nachthemd als een vrolijke pyjamaset.

Nieuw is het comfortabele huispak van travel kwaliteit. Dit fijne rekbare materiaal kreukt niet, is ademend en droogt snel. Het draagt heel prettig en is daarmee perfect als homewear. De andere huispakken in blushed terra en beige zijn ook helemaal volgens de laatste mode en zijn ideaal om in huis te dragen.


Nachthemd vanaf  € 44.99
Pyjama-set vanaf € 59.99
Homewear vanaf € 59.99

Met deze collectie wil Charlie Choe fun uitstralen. Want het leven hoeft niet zo serieus te zijn, zeker niet 's nachts!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »