vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 april 2020

De lange onderbroek

Een lange onderbroek in de zomer?

Ik snap dat dit tegenstrijdig klinkt! Meer stof als de temperatuur stijgt. Toch verkopen wij onderbroeken met langere pijpen voor dames juist in de zomermaanden.

Zo’n extra laag stof tussen je benen heeft namelijk een belangrijk voordeel: het gaat schuren tegen. Een probleem dat veel vrouwen zullen herkennen. En niet alleen als je stevige bovenbenen hebt. Een langere onderbroek is dan alles wat je nodig hebt om dat vervelende gevoel tegen te gaan.

Ikzelf doe zo’n onderbroek graag aan in de zomer als korte legging. Niets zo vervelend als met een jurkje op de fiets zitten en dan komt er net een windvlaag. Marilyn Monroe wist er eeuwige roem mee te behalen, de meeste van ons levert het alleen maar schaamrood op de kaken op.

Is zo’n onderbroek niet heel erg tuttig? Sloggi maakt daarom een elegant kanten randje aan de onderkant. En natuurlijk is dit model ook verkrijgbaar in huidskleur. Dan is het inderdaad een grote onderbroek in niet bepaald de allermooiste kleur maar wel perfect onder witte kleding te dragen.

Kortom; hoe tegenstrijdig het wellicht ook klinkt: de damesshort met lange pijpjes is de musthave voor de zomer! En natuurlijk kun je dit fijne exemplaar ook in de winter doordragen. Want eenmaal geprobeerd en je kan niet meer zonder. Bekijk bijvoorbeeld eens de opties van Ten Cate.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »