vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

16 oktober 2023

Welterusten met onze nachtcollectie

Wat weet jij over slapen?

We brengen een groot deel van de dag slapend door. Goed slapen is erg belangrijk voor onze hersenen. We verwerken verwerken de dag en onze emoties. Na een goede nachtrust voel je je beter en zit je vol energie.

Wat leuke weetjes over slaap

  • we brengen ongeveer 1/3e van ons leven slapend door
  • gemiddeld slapen we 8 uur per dag
  • iedereen droomt, echter ben je na 10 minuten alweer 90% vergeten

Fijne nachtkleding om in te slapen

Niet iedereen is bezig met het vinden van de perfecte nachtkleding, wat best bijzonder is als je je realiseert hoeveel tijd we doorbrengen in bed. De ideale pyjama of nachthemd vinden is heel persoonlijk. Slaap je bijvoorbeeld op je buik? Kies dan niet voor nachtkleding met knoopjes. Woel je veel in bed? Dan is een pyjama met boorden wellicht handig.

Schiesser nachtmode voor hem en haar

De nieuwe collectie pyjama's en nachthemden van Schiesser is weer binnen. Een ruime keuze in nieuwe kleuren en prints. Zo is er altijd wel nachtkleding die bij je past. De meeste Schiesser pyjama's en nachthemden zijn gemaakt van katoen en hebben een casual pasvorm om heerlijk in te relaxen. En wist je dat we ook nachthemden voor mannen verkopen? Bij Mooi Eronder vind je een ruime keuze in nachtkleding voor dames en nachtmode voor heren. Mocht je nog vragen hebben over onze collectie dan neem gerust contact met ons op. Onze tip alvast: wacht niet te lang want op=op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »