vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

5 september 2022

Spicy red

Zoveel prachtige nieuwe kleuren in de nieuwe Mey lingerie collectie maar de kleur red pepper springt er echt uit. Deze warme tint rood wordt gecombineerd met de trendkleur cinnamon. Helemaal volgens de laatste mode!

In de kleur red pepper en cinnamon hebben wij verschillende modellen lingerie

Amazing spacer bh full cup

Deze bestseller beugel bh heeft lichtvoorgevormde, ademende spacer cups. Afgewerkt met prachtig eyelash kant bij de verstelbare schouderbandjes en de cups voor een luxe uitstraling. Ontdek de Amazing spacerbh in red pepper hier bij Mooi Eronder.

Amazing beugel bh

Comfortabele niet-voorgevormde beugelbh met luxe bloemenkant in warm rood. De Amazing lingerie lijn heeft een moderne look met kant met eyelash effect. Deze bh is heeft genaaide cups met een elegant strikje als extra detail en is gemaakt van zachte microvezel en simplex materiaal. 

Poetry Vogue triangel bh

Deze Poetry fame triangel bh heeft niet doorschijnende padded cups met diepe V en bloemenkant. Deze beugelloze bh heeft een elastische onderband, verstelbare schouderbandjes en komt nu tijdelijk in de kleur red pepper. Verkrijgbaar in de maten S-M-L.

Maak je look compleet met de bijpassende strings, hipsters en taille slips van Mey in rood. Of kies voor de prachtige Ilvy camisol om je set mee compleet te maken. De kleur red pepper mag je niet missen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »