vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

16 januari 2023

Secrets van katoen

Goed nieuws! Onze bestseller Secrets onzichtbaar ondergoed voor dames komt vanaf nu ook in een katoenen variant. 

Al meteen na de introductie van de Secrets slips in onze winkel waren deze Ten Cate slips erg populair. We hebben de selectie dan ook uitgebreid met een ruime keuze aan modellen en kleuren. En nu als nieuwste toevoeging: Secrets Cotton.

Het principe blijft hetzelfde: perfect naadloos ondergoed dat de hele dag goed blijft zitten. Vrouwelijk zonder getut. Alleen nu met een natuurlijk draaggevoel. Gemaakt van 87% katoen en 13% elastaan met een mooie glans. Verkrijgbaar in de kleur zwart (andere kleuren volgen dit voorjaar) in de modellen: midi, maxi, short en 2-way hemd. Uiteraard is de Secrets Cotton prima te combineren met de gewone Secrets modellen. 

Ten Cate herken je misschien van het hertje in het logo. In 2022 werd het logo vernieuwd en kreeg Ten Cate een nieuwe look. Nu zit er een onderbroek in het logo verstopt als je goed kijkt ;) Ook de Secrets artikelen worden nu voorzien van de nieuwe look en behouden het fijne geprinte wasetiket. Geen irriterende en kriebelende labels meer. Ook worden de slips niet meer op hangers geleverd maar in kleine plastic zakjes. Deze zijn recyclebaar en daarmee een stuk beter voor het milieu. 

Heb je nog vragen over onze uitgebreide Ten Cate Secrets collectie? Wij helpen je graag verder! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »