vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 maart 2023

Schiesser Long Life

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe innovatieve series van de beste ondergoed merken. Daarom hebben wij de zeer gewaardeerde serie Long Life van Schiesser toegevoegd. Duurzaam heren ondergoed van de beste kwaliteit. Uiteraard met perfecte pasvorm, want je draagt je ondergoed immers dicht op je huid.

Long Life Soft

Een zeer zachte serie van Schiesser die zorgt voor een aangenaam gevoel op je huid. Dankzij de innovatieve unieke “Real Lasting Cotton” verwerking voelt het materiaal extra zacht aan, glanst het mooi en heel belangrijk: pilt niet! Het materiaal voelt niet alleen prettig aan op de huid, het is vormvast ook na vele wasbeurten. Verkrijgbaar als singlet, shirt of shirt met V-hals.

Long Life Cotton

Katoenen ondergoed voor mannen is niet weg te denken in onze winkel. Bij de Long Life Cotton serie gaat je ondergoed zeer lang mee. Er is gebruik gemaakt van een extra langdradige katoen die zorgt voor de beste kwaliteit. Dit fijne heren ondergoed pilt niet, voelt zeer aangenaam aan op de huid en blijft lang mooi ook na meermaals wassen. Verkrijgbaar als short, shirt met V-hals of singlet.

Ontdek het beste heren ondergoed van Schiesser hier. Of je nu kiest voor katoen of modal, zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van je onderkleding!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »