vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

29 augustus 2022

Safari Green

Casual homewear maar wel gekleed: dat is Mey Enjoy. Met deze comfortabele huispakken kun je heerlijk thuis relaxen, werken of even snel de deur uit. Naast de basiskleuren in grijs en donkerblauw hebben we nu ook een nieuwe prachtige kleur: safari green.

De Enjoy serie voor mannen heeft een casual pasvorm, aangenaam draaggevoel en perfecte pasvorm. Gemaakt van lyocell en katoen wat zorgt voor een zeer zacht en hoogwaardig materiaal. Lyocell is gemaakt van cellulose uit houtvezels. Net zoals ze van bamboe nu stof kunnen maken. Het betreft dus een natuurproduct dat wordt verwerkt tot stof. Hierbij wordt in het geval van lyocell gebruik gemaakt van oplosmiddelen die volledig gerecycled kunnen worden. Een gesloten kringloop dus met minder waterverbruik en geen schadelijke stoffen in de natuur.

Voordelen van lyocell: zacht, sterk, absorberend en kreukt niet snel. Bij de Mey Enjoy serie wordt dit fijne materiaal gecombineerd met katoen en een beetje stretch voor een natuurlijk draagcomfort. Deze items mogen in de machinewas op maximaal 40 graden en zijn niet geschikt voor de droger.

In de Enjoy serie kun je je eigen loungeset voor mannen samenstellen.

Er zijn ook geregeld tijdelijke seizoenskleuren beschikbaar: wacht hierbij niet te lang want op=op. De kleur grijs, blauw en safari green kunnen we altijd voor je bijbestellen.

Hoe stel jij je favoriete huispak van Mey samen? Ontdek alle opties hier bij Mooi Eronder.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »