vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

16 mei 2022

Popeye x Mey

Mis deze limited edition heren boxershorts en T-shirts met Popeye print niet!

Mey is dit seizoen een bijzondere samenwerking aangegaan met stripheld Popeye. Dit resulteerde in een trendy collectie voor mannen. Leuke boxershorts met Popeye print in de kleuren tin grey of yacht blue. Maak je set compleet met een bijpassend T-shirt met Popeye opdruk.

Deze shorts zijn gemaakt van zachte katoen met een beetje stretch voor de perfecte pasvorm. De comfortabele elastische tailleband in rood of blauw heeft geweven Mey letters. Het model short long heeft iets langere pijpen. Mey staat bekend om de hoge kwaliteit ondergoed en duurzame productie in Europa.

Popeye is een Amerikaanse stripfiguur die voor het eerst in 1929 op papier verscheen. Vanaf 1933 kwam Popeye ook op televisie. Deze stripheld staat bekend om zijn spierballen, blikjes spinazie en grote liefde Olijfje. Wellicht ben je ook wel bekend met het lied dat hij zingt:" I'm Popeye the Sailor Man".

Kortom deze limited edition heren boxershorts van Mey mag je niet missen. Ontdek onze selectie van de Popeye collectie en wacht niet te lang want op=op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »