vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

9 januari 2023

Nieuwe HOM collectie

Dit jaar als eerste gearriveerd: de nieuwste HOM collectie met als thema VITALITY. Nadat de wereld werd opgeschrikt door de pandemie is het tijd voor frisse kleuren die optimisme uitstralen. De prints voor de nieuwste collectie in 2023 kunnen het beste omschreven worden als exotisch, geometrisch en preppy.

Wij zijn heel enthousiast over de nieuwe prints. Zowel in de HO1 collectie zien we moderne looks met vrolijke kleuren als in de HOM Temptation collectie die uiteraard weer overwegend zwart is maar met een verleidelijke look.

HO1

Een moderne look, ook als het om ondergoed gaat. Bij HOM zit je dan helemaal goed! Deze comfortabele trendy Loe boxershort heeft een print met rode bloemen. Deze short heeft de kenmerkende HOM horizontale gulp (H01), handig voor zowel links- als rechtshandige mannen. Het materiaal van microvezel voelt zacht, glad en draagt als een tweede huid. 

Ook de business look is weer terug in de nieuwste collectie van HOM. Deze H01 boxershort Mayron heeft een print geïnspireerd door stropdassen in blauwtinten. Het materiaal voelt zacht dankzij de katoen-modal mix met een aansluitende pasvorm en een comfortabele zachte tailleband met klein HOM logo.

Voor een veelkleurige look kies je voor HOM short Ricardo. Deze trendy HOM boxershort heeft een vrolijke grafische print in verschillende kleuren. Deze boxer briefs heeft een aansluitende pasvorm en een comfortabele tailleband met geweven HOM letters in zwart. Short Ricardo met elegante en moderne stijl is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Temptation

Bestseller Plume komt met een tijdelijke zebra print dit seizoen. Short Marty Plume heeft een perfecte aansluitende pasvorm, kenmerkende smalle tailleband en draagt als een tweede huid. Het model trunk valt laag op de heup en de short heeft korte pijpen. Met een bijzondere zwart-witte zebra print die deze short Marty uniek maakt.

De HOM Temptation ondergoed is verleidelijk, elegant en nooit saai. Deze sexy zwarte boxershort heeft een unieke print met bladeren met transparant effect. Het materiaal van microvezel is soepel, droogt snel en draagt als een tweede huid.Wacht niet te lang want bij short temptation Rudy geldt op=op.

Hom biedt een ruime keuze in verleidelijk heren boxershorts met kanten effect, uiteraard met een perfecte pasvorm. Kim short heeft een transparante look met een geruit motief. De zwarte comfortabele tailleband met glimmend HOM logo maakt het helemaal af. Short Kim uit de nieuwste Temptation collectie mag je niet missen!

Ontdek onze ruime HOM collectie en heren ondergoed online bij Mooi Eronder. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! Neem contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »