vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

18 april 2022

De perfecte relax outfit

Na een dag hard werken, als de kinderen in bed liggen, het huis weer is opgeruimd (soort van..) en er eindelijk even tijd is voor ontspanning. Op dat moment wil je ook de juiste kleding aantrekken. Een perfecte relax outfit voor in huis en daarna voor in bed. Een fijne pyjama is dan precies wat je nodig hebt!

Gewoon slapen in een oud, verwassen shirt.. het kan maar is dat echt comfortabel? Wij vinden de keuze voor de juiste nachtkleding heel erg belangrijk. Een fijne pyjama van de beste kwaliteit zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen en echt tot rust kan komen. S avonds op de bank, op een vrije dag en om in te slapen. 

We brengen meer tijd door in ons bed dan we ons soms beseffen. We brengen ongeveer 1/3e van ons leven slapend door! Daarom selecteren we voor jou de fijnste nachtkleding van de beste merken voor jou. We hebben een ruime keuze pyjama's en nachthemden voor hem en haar van Mey, Schiesser en Charlie Choe. Er is zo voor ieder wat wils, want de keuze waarin jij het beste tot rust komt is heel persoonlijk.

Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte relaxoutfit. Zodat je als je thuiskomt na een lange dag écht kant ontspannen en tot rust komt. Welterusten alvast!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »