vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

24 oktober 2022

More than just underwear for men

De nieuwste HOM collectie is bij ons binnen gekomen. Na een onzekere periode is HOM in de nieuwste collectie optimistisch, energiek en reislustig. Dit zien we terug in de sterke kleuren en prachtige prints. Graag nemen we je mee in de wereld van het mannen ondergoed met ons Franse merk HOM.

Onze highlights:

  • Short Ottawa heeft een kleurrijke grafische print en draagt als een tweede huid. Uiteraard kan de unieke horizontale opening, de geliefde HO1, niet ontbreken! Deze print is ook verkrijgbaar als micro slip.
  • Brengen klavertjes vier echt geluk? Je ontdekt het vanzelf met deze HOM short Fortaleza met grafische print met kleine klavertjes. Gemaakt van een zachte katoen-modal blend en perfecte aansluitende pasvorm met HO1 sluiting.
  • Natuurlijk hebben we ook nieuwe HOM Temptation boxershorts, een verleidelijke look voor de moderne man! Short Nairobi is een zwarte boxershort met veelzijdige dierenprint. Maak je look compleet met het bijpassende T-shirt.

Je zag het nu al een een paar keer voorbij komen: de HO1. Maar wat is dit precies?

De afkorting staat voor horizontal opening #1 en is een unieke uitvinding van HOM. Eind jaren negentig wil dit Franse merk de meest comfortabele boxershort ooit ontwerpen. In plaats van de gulp verticaal te plaatsen weet HOM een moderne look te creëren en de sluiting juist horizontaal te maken. Perfect voor zowel links- als rechtshandigen. Onze bestseller H01 is niet meer weg te denken uit de collectie. Verkrijgbaar als mini slip, short of short long in de basiskleur wit en zwart en elk halfjaar in nieuwe seizoenskleuren.

Onze gehele HOM collectie vind je hier online, wacht niet te lang want bij de prints geldt op=op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »