vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 maart 2022

Mix & Match nachtkleding

Nachtkleding is niet meer de klassieke doorknoop pyjama van katoen in een effen kleur. Nachtkleding heeft een enorme revolutie doorgemaakt. Het is trendy, comfortabel en mag gezien worden! En niet onbelangrijk, het is niet meer enkel bedoeld om de nacht in door te brengen in bed. Je loungewear mag je op ieder gewenst moment van de dag dragen. Je kan er met een gerust hart je de deur mee openen voor de pakketbezorger en zelfs even snel mee naar de supermarkt voor de vergeten boodschappen. Kortom de perfecte kleding om zowel s nachts als overdag in te ontspannen.

Onze collectie nachtmode en loungewear hebben we uitgebreid met meer opties in de Mix & Match serie. Hiermee kun je zelf je ideale set samenstellen. Combineer een T-shirt met een lange broek of een shirt met lange mouwen met een bermuda. Alles kan! 

  • Night2Day is de comfortabele nachtkleding van Mey voor dames voor s nachts én overdag. Verschillende basic shirts en broeken kunnen naar hartenlust gecombineerd worden en ieder seizoen zijn er weer nieuwe tijdelijke kleuren en prints, helemaal volgens de laatste mode. De serie Mia is de homewear serie binnen de Night2Day, gemaakt van heavy sweat stof.
  • Mey Night voor heren biedt verschillende broeken en shirts aan die gecombineerd kunnen worden tot de ideale pyjamaset maar ook los aangeschaft kunnen worden. De basiskleur is de blauwtint Neptune en ieder seizoen zijn er trendy prints uit de Mey Club serie waarmee gemixt kan worden. De homewear serie Enjoy is een absolute bestseller en ook in tijdelijke modekleuren verkrijgbaar. 
  • Schiesser Mix & Relax biedt een uitgebreid aanbod in comfortabele nachtkleding voor heren in blauw, zwart en grijs. Gemaakt van katoen en al jarenlang geliefd als de ideale basics binnen de nachtmode. 

Ontdek ons uitgebreide aanbod in Mix& Match nachtkleding van Mey en Schiesser voor dames en heren en stel je eigen favoriete set samen. Zo weet je zeker dat je na een dag hard werken heerlijk kunt ontspannen op de bank en daarna kan genieten van een welverdiende nachtrust!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »