vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

10 juni 2024

Mey Poetry Vogue

Mey Poetry lingerie

De Poetry serie is van Mey sinds de lancering een groot succes. Verleidelijk, elegant en met een optimale pasvorm! Vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren zoals bailey, blossom en creamy nougat. Er is de Poetry Vogue serie met bloemenkant met eyelash details en de Poetry Fame met een floraal kant met grafische details.

Triangel bh's

De Mey bh's uit de Poetry serie hebben prachtig kant en dragen ook nog eens heel comfortabel! Deze bh's hebben een triangel model bh zonder beugel en komen in de maten S-M-L. De cups zijn padded en schijnen niet door. De elastische onderborstband en verstelbare schouderbandjes zorgen voor een hoog draagcomfort. Het florale kant met eyelash details maakt de look helemaal compleet!

Camisole

Je Poetry look van Mey maak je compleet met de bijpassende dames hemdjes van viscose. Afgewerkt met verfijnd kant en met casual pasvorm. Ideaal om te dragen met een blazer voor een chique look maar ook zeer geschikt op een jeans. Het kant bij de V-hals en zoom zorgen voor net dat beetje extra. Gemaakt van zachte, glanzende viscose die tevens vochtregulerend is. De smalle spaghettibandjes zijn verstelbaar.

Hipsters

Je set is niet af zonder een bijpassende lingerie slip uit de Poetry serie. Deze hipsters zijn zeer geliefd en dragen comfortabel. Dit model dames slip valt laag op de heup en de smalle elastische tailleband snijdt niet in je huid. De kantversieringen maken je look helemaal af! Gemaakt van zeer zachte viscose die heerlijk aanvoelt op je huid. Verkrijgbaar in meerdere kleuren uit de Mey Poetry Serie.

Maatvoering Triangelbh's

Twijfel je over de maat? Neem gerust contact met ons op.

 ABCDE
70  SSS
75SSSMM
80SMMML
85MLLL 

 

Mey ondergoed bij Mooi Eronder

Mooi Eronder mag zich gerust Mey lingerie specialist noemen. Met een zeer ruime keuze in Mey bh's, slips, ondergoed en nachtkleding. Wij versturen je pakketje met zorg, altijd met track & trace code, en gratis vanaf €59. Liever onze winkel bezoeken? Dat kan! Mooi Eronder ligt gevestigd in het centrum van Maastricht aan het gezellige Amorsplein en iets verderop vind je onze ondergoedwinkel Sarneel-Dessous.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »