vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

15 februari 2021

Mey nieuwe damescollectie 2021

Dit voorjaar zien we vier kleurthema’s terug bij de Mey damescollectie voor dit voorjaar.

Pacific

De eerste kleur is pacific blue. Deze frisse tint blauw komt terug in de lingerie en nachtmode. De bh Legendary is een nieuwe bijzondere beugelbh in onze selectie. Voorzien van speciale, voorgevormde foam cups. Deze zachte cups dragen de hele dag comfortabel en vormen zich naar je lichaam. Ze zijn iets dikker voorgevormd dan de bekende spacercups. Deze bh heeft prachtig grafisch kant doorlopend in de onderband en bij de schouderbandjes. Ook de hipster is voorzien van trendy kant en is een absolute blikvanger. De kleur pacific blue zien we verder terug in de Night2Day nachtmode. In trendy bladerenprint of juist als moderne twist op de luipaardenprint. In deze nachtkleding kun je niet alleen heerlijk slapen maar ook comfortabel in relaxen thuis.

Turmalin

Een felle turquoise tint past perfect bij het voorjaar. De musthave is de Ilvy top. Dit dames hemd heeft smalle bandjes en als blikvanger kant op de rug. Ook is er een hemd met bredere bandjes en kant bij de V-hals. Prachtig onder een blazerjasje. Turmalin komt terug bij de succesvolle Amazing bh die we al vaker in onze collectie hebben gehad. Een luxe bh met kant en perfecte pasvorm. Deze bh met spacercups heeft een full cup model en elegante versiering op de cups. Maak je set compleet met de bijpassende hipster.

Aronia & Pale blush

Deze twee warme pasteltinten staan centraal bij de geliefde Joan serie. Deze perfecte T-shirt bh met spacercups is al jarenlang geliefd. Deze twee kleuren zijn een absolute aanwinst in je garderobe en kunnen ook goed onder lichtgekleurde kleding gedragen worden. Je set maat je uiteraard compleet met een bijpassende slip en een Emotion hemd. Want ook de succesvolle Emotion serie komt in de kleuren Aronia en Pale Blush. De materiaalcombinatie van viscose, aan de binnenzijde, en glanzende microvezel, aan de buitenzijde, maken de Emotion slips en tops uniek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »