vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

6 februari 2023

Mey Celebrate Nature

Dolce Vite

Mey neemt je dit seizoen mee naar Italië. Het motto: mangia bene, ridi spesso, ama molto (oftewel eet goed, lach vaak en veel liefde) komt helemaal tot uiting in de nieuwe collectie.

De nieuwe Mey dames collectie knalt er echt uit met prachtige kleuren. De natuur staat zoals eerder centraal maar nu eerder als een modieus vuurwerk. Inspiratie wordt gevonden in je favoriete drankjes maar ook in prachtige dierenprint en unieke kleurcombinaties.

De kleurexplosie met kleuren als Parrot Pink, Mojito en Limoncello wordt gecombineerd met natuurlijke tinten zoals wet sand, cherry cream en new pearl. Bij de lingerie komen bestseller modellen zoals Amazing, Amourous en Luxurious in tijdelijke seizoenskleuren. Zo kun je je favoriete model in een prachtige nieuwe tint aanschaffen. Uiteraard maak je je set compleet met de bijpassende Emotion hemdjes. Nieuw zijn de prachtige Sense Sensation hemdjes van viscose en microvezel met elegant bloemenkant in de kleuren wit en blossom.

In de luxe Lovestory nachtkleding zien we een prachtige digitale print van verschillende dieren waarbij de eerder genoemde kleuren in terugkomen. De unieke Demy pyjama van modal is dan ook een van de highlights van de collectie. Uiteraard hebben we uit de Mey Night Fashion collectie ook weer fijne shortama's en nachthemden in de laatste trendkleuren.

Happy returns- summer vibrants

De heren collectie voor het nieuwe seizoen heeft weer unieke prints die je niet mag missen. Alles draait bij Mey om energie, vitaliteit en geluk. Uiteraard zonder duurzaamheid uit het oog te verliezen. Zo is er ook een ruime keuze in organisch katoen.

De Tiger print uit de Re:Think serie is onze absolute favoriet. Verkrijgbaar als boxershort, bermuda of als allover print pyjama. De print met ijsjes geeft ons meteen een zomers gevoel en ook deze short en pyjama mag je zeker niet missen. We hebben dit seizoen ook verschillende T-shirts die matchen met de boxershorts om je look helemaal compleet te maken.

Naast de allover pyjama's met opvallende prints hebben we ook weer leuke shortama's van Mey. De kleure blue sea, ocean breeze en sun glow staan hierbij centraal. Frisse kleuren om het seizoen goed mee te beginnen. Voor al onze nieuwe collectie geldt op=op.

Mey specialist

Mooi Eronder heeft een hele ruime keuze in Mey onderkleding voor dames en heren. Van de perfecte basics tot de laatste trends. Ontdek onze selectie in Mey lingerie, ondergoed en nachtkleding voor mannen en vrouwen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »