vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

3 april 2023

Lovestory

Nachtkleding om verliefd op te worden. De Lovestory serie van Mey. Deze luxueuze nachtmode is gemaakt van de zachtste en soepelste materialen. Zo weet je zeker dat je heerlijk zult ontspannen.Ontdek de nieuwste artikelen hier bij Mooi Eronder.

Mey Lovestory

Exclusieve prints, weelderig kant en een elegant silhouet. De Lovestory collectie zijn echte fashion statements. En exclusief, we hebben maar enkele stuks op voorraad. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals viscose en modal ervaar je een gevoel van luxe op je huid. De casual pasvorm geeft je voldoende bewegingsvrijheid om in te relaxen. De Lovestory is daarbij perfect te combineren met de lingerie in de nieuwste trendkleuren. Zo volg je de laatste mode maar dat in combinatie met de allerbeste kwaliteit van Mey.

Lente/Zomer collectie

De Alaina serie komt in de modekleur Cherry Cream. Deze zacht roze kleur wordt gecombineerd met een elegante bloemenprint of zeer verfijnd kant met eyelash effect. Gemaakt van zeer zachte modal die soepel valt. Verkrijgbaar als nachthemd, shortama en nigligé. Wacht niet te lang want op is.

De Pearl serie is er voor iedereen die dol is op katoen. Uiteraard van zeer hoge kwaliteit waardoor deze zijdezacht aanvoelt. Uniek is de handgetekende bloemenprint in zachte pasteltinten.  Deze dames pyjama set bestaande uit een shirt met ronde hals en korte vlinder mouwen en lange broek met steekzakken.

De print in de serie Demy staat centraal in de nieuwste Mey campagne. Deze print is veelkleurig met verschillende dieren. Alle trendkleuren komen hierin terug zoals blue lagoon, mojito en limoncello. emaakt van hoogwaardige modal met mooie glans. De set bestaat uit een shirt met lange mouwen met boorden en V-hals in effen blauw. De bijpassende lange broek heeft een rechte broekspijpen en maakt de set helemaal compleet.

Wacht niet te lang want bij de Lovestory lijn van Mey zijn altijd maar enkele maten beschikbaar. Bekijk de ruime collectie dames nachtkleding bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »