vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

5 februari 2024

HOM nieuwe collectie SS24

Joyful Vacation HOM

De nieuwste HOM collectie is vrolijk, kleurrijk en geeft je een goed gevoel. Het thema van de nieuwste collectie is Joyful Vacation. Frisse kleuren gecombineerd met grafische prints maken deze boxershorts tot echte musthaves.

HO1 collectie

Een echte HOM bestseller, de boxershorts met horizontale opening. Dit unieke ontwerp oogt niet alleen modern maar is ook nog eens praktisch. Deze gulp is namelijk ideaal voor links- en rechtshandige mannen. Naast de basic kleuren wit en zwart hebben we ook ieder seizoen nieuwe trendy kleuren en prints. Blauw als basiskleur aangevuld met geel, oranje of rood met grafische patronen voor een moderne look. Wacht niet te lang want op=op, bekijk de nieuwste HO1 shorts bij Mooi Eronder.

Temptation collectie

Op zoek naar verleidelijk maar classy heren ondergoed? HOM Temptation is precies wat je zoekt! Een sensuele look in zwart met transparante effecten en bijzondere materialen zoals velvet flock. Zo weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt zonder in te leveren op draagcomfort. Ontdek onze ruime collectie HOM Temptation ondergoed bij Mooi Eronder. Ook hierbij geldt enkel voorradig zolang de voorraad strekt.

HOM bij Mooi Eronder

HOM maakt enkel ondergoed voor mannen, zoals de naam al zegt. En dat merk je in de pasvorm, design en draagcomfort. De expertise gaat terug tot eind jaren zestig toen het merk werd opgericht. Want waarom is er wel veel aandacht voor dames lingerie maar niet voor heren? Zijn wij het helemaal mee eens en daarom biedt ondergoedwinkel Mooi Eronder ook een ruime keuze in ondergoed voor heren. Wij versturen je bestelling gratis vanaf €40 en altijd met een kleine attentie. Waar mogelijk versturen we per brievenbuspost, hier hoef je niet voor thuis te blijven. Wel zo handig. Nog vragen? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »