vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

30 januari 2023

Heren T-shirts

Heren shirts komen in vele modellen en materialen. Wat je het fijnste vindt dragen is heel persoonlijk. Wij zetten onze best verkochte artikelen voor je op een rij van ons topmerk Mey.

Crew-Neck

Deze shirts hebben een ronde hals die wat lager sluit met een smalle boord. De shirts hebben een korte mouw en aansluitende pasvorm. Zo zitten ze het prettigste onder je kleding. Ook hebben we crew-neck shirts zonder mouwen. Het materiaal varieert van 100% katoen bij de Casual Cotton, modal bij de Software of CoolMax microvezels bij Dry Cotton.

Olympia

Deze heren shirts hebben een hogere boord. Het is geen turtle neck maar sluit mooi hoog aan de hals met een bredere boord. De shirts van Mey behouden hun vorm en hiermee blijft de hals mooi in model, ook na meermaals dragen. De Olympia shirts hebben we in de Casual Cotton serie en Dry Cotton serie en ook bij Noblesse zonder mouwen.

V-hals

Een ondershirt met een V-hals wordt vaak onder overhemden gedragen. Het voordeel is dat je hiermee je shirt niet ziet onder je kleding. Ook hebben we speciale businessshirts met een extra diepe V-hals in de Dry Cotton Functional serie. Deze shirts zijn speciaal ontworpen om onder je overhemd te dragen en nemen goed transpiratievocht op.

Uiteraard hebben we naast ons ruime assortiment Mey ondershirts ook nog T-shirts van HOM en Schiesser. Van HOM hebben we bestseller Harro, dit is een wijder vallend shirt van 100% katoen met een mooie hoge boord. Van Schiesser hebben we in de 95/5 voor heren voordelige duopacks met een ronde hals of V-hals in de kleur wit. Deze shirts zijn gemaakt van 95% katoen met 5% stretch voor een perfecte pasvorm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »