vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 november 2023

Heerlijk warm met thermo

Perfect op temperatuur met thermo

Ben je een koukleum? Ontdek dan snel ons fijne thermo ondergoed van Ten Cate! Hiermee blijf je aangenaam op temperatuur. Ook als het koud is buiten!

Viloft

Thermo onderkleding van Ten Cate is gemaakt van viloft vezels. Dit zijn natuurlijke vezels die gewonnen worden uit de pulp van de eucalyptus plant. Hier wordt een zacht garen van gemaakt dat veel lucht vasthoud. Hierdoor is het licht en zeer zacht. Daarnaast zorgt het ervoor dat het materiaal snel droogt en vocht naar buiten toe transporteert. Deze bijzondere eigenschappen in combinatie met een glanzende microvezel zorgt ervoor dat het perfect isoleert en ademend is. Ideaal dus voor thermo ondergoed.

Thermo ondergoed voor dames en heren

Onze warme onderkleding draag je op de huid voor een optimaal warm effect. We hebben fijne basics in de kleuren off white en zwart. Je kunt kiezen uit een T-shirt met korte mouwen of met lange mouwen. Je set maak je compleet met de bijpassende lange broek. De maatvoering werk heel simpel van small t/m extra large.

Bestel je thermo onderkleding bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder ben je aan het juiste adres voor thermo ondergoed van Ten Cate voor dames en heren. We verzenden gratis vanaf €30 en pakken je bestelling met zorg in. Altijd met een kleine verrassing. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »