vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

20 maart 2023

Felina Rhapsody

Niet meer weg te denken uit onze collectie: de populaire Rhapsody serie van Felina. Maar wat maakt deze serie nu zo geliefd? We zetten de Rhapsody bh's graag voor je in het zonnetje en hebben onze selectie recent verder uitgebreid!

Spacer bh

Een voorgevormde bh maar dan eentje met vederlichte cups! Dit spacer materiaal is een dubbellaags schuim met kleine luchtkussentjes tussen de lagen. Hierdoor is het licht, ademend en voelt het dunner dan gewone voorgevormde bh's. Een spacer bh van Felina geeft een mooie ronde vorm en biedt optimale  steun, ook dankzij de extra balein aan de zijkant. De

De Rhapsody bh heeft gladde cups die niet aftekenen onder je kleding. Dit maakt deze bh geschikt voor elke outfit! De perfecte T-shirt bh. Maar deze spacer bh heeft mooi versierde schouderbandjes met kant voor net dat beetje extra. Ook zitten er sierlijke strikjes tussen de cup en bij de schouderbandjes als detail.

Beugel bh

Een niet voorgevormde bh accentueert de natuurlijke vorm van je borsten. Deze bh heeft geen padding en de cup bestaat uit drie delen die zorgen voor optimale steun en daarmee ook zeer geschikt voor dames met een vollere borst. De Rhapsody bh heeft beugels die ondersteuning en comfort bieden. Ook zorgen de beugels in een bh ervoor dat de borsten mooi gevormd worden en gesepareerd blijven.

De Rhapsody beugelbh heeft een romantische look dankzij het elegante borduursel en de rijkelijke versierde schouderbandjes. Uiteraard met perfecte pasvorm zoals je van Felina gewend bent. Deze beugelbh is niet-voorgevormd met driedelige cup die voldoende steun biedt. De cups zijn elastisch, sluiten daarmee perfect aan en zorgen voor een mooi decolleté.

Felina

Met een lange geschiedenis in de lingerie is Felina niet meer weg te denken in onze winkel. Deze expertise, het bedrijf bestaat al sinds 1885, zie je terug in de pasvorm, innovatieve ontwerpen en het zeer hoge draagcomfort. Wij hebben een ruime keuze in prachtige bh's van Felina in vele kleuren. De Rhapsody is onlangs toegevoegd in de kleur donkerblauw en komt nog in donkergrijs. De basiskleuren wit, zwart en light taupe hebben wij standaard op voorraad naast de tijdelijke seizoenskleuren. Staat jouw favoriete kleur of maat er niet bij? Informeer gerust naar de mogelijkheden via onze klantenservice, Jesse & Stephanie helpen je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »