vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 januari 2022

Duurzaamheid

"Duurzaamheid zou geen trend maar traditie moeten zijn"

Wij zijn letten bij onze inkoop op verantwoordelijk en duurzaam geproduceerd ondergoed en nachtkleding. Zo draag je een goed gevoel, de hele dag door.

Heren ondergoed van organisch katoen

Bij Mey is duurzaam produceren altijd al belangrijk geweest maar ook zij zitten niet stil! Naast de basic boxershorts gemaakt van biokatoen zijn er ook trendy prints in de Re:Think serie. Ieder half jaar hebben we nieuwe kleuren en motieven in de collectie, dus kijk geregeld op onze site voor de laatste mode!

Dames ondergoed van organisch katoen

Ook voor dames hebben we ruime keuze in ondergoed van biokatoen. Mey Organic is niet meer weg te denken uit ons assortiment. In de kleuren wit, zwart en bailey en een ruime keuze in modellen. Van minislip tot T-shirt. Er is voor ieder wat wils.

Voordelen

  • gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen. Deze voelt zeer zacht aan en is bijzonder. Per jaar wordt er slechts 1000 ton van geproduceerd.
  • van stof tot short volledig in Europa geproduceerd. De Mey fabrieken zijn te vinden in Duitsland, Portugal en Hongarije.
  • geproduceerd volgens strenge sociale en ecologische standaard. Dankzij de korte transportroutes wordt er bespaard op CO2 en het milieu ontzien.

Ook het basic ondergoed van Schiesser uit de 95/5 serie voor heren is sinds vorig jaar volledig gemaakt van duurzaam biokatoen. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »