vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 oktober 2022

De leukste nachtkleding

Wist je dat wij iedere week een nieuwsbrief versturen? Hierin nemen we je mee in de wereld van basic ondergoed. Inmiddels zijn al meer dan 750 mensen je voor gegaan!

Een van de hoogtepunten zijn de nieuwsbrieven waarin wij zelf de leukste nachtkleding showen. Ieder halfjaar laten wij op geheel niet professionele wijze (oftewel, we hebben constant de slappe lach) de musthaves zien uit onze nachtmode. Ook deze keer hebben we weer foto's gemaakt met pyjama's en nachthemden van Mey en Charlie Choe. Die showen we zelf in onze winkel. Het resultaat zie je in de komende nieuwsbrieven.

Naast deze vrolijke nieuwsbrieven blijf je ook op de hoogte van de laatste acties, nieuwste producten, handige tips en een kijkje achter de schermen. We nemen je mee in het reilen en zeilen van de winkel (soms in combinatie met ons gezin) en alles wat daar bij komt kijken. Producten inkopen, de winkel inrichten, nieuwe etalages maken, ons assortiment en speciale acties.

Wie zijn wij? Jesse en Stephanie runnen sinds 2014 de winkel Sarneel-Dessous en sinds 2016 de webshop Mooi Eronder. Dé specialist voor al je mooie basic ondergoed. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1937 toen de opa en oma van Stephanie de winkel Sarneel openden in Maastricht. Toen nog een winkel voor allerhande textiel. Inmiddels is de derde generatie aan zet in het centrum van Maastricht als ondermode speciaalzaak. Wij zijn zeer enthousiast over alles wat te maken heeft met hetgene wat jij als eerste aantrekt s ochtends: je ondergoed! 

Wil je daarnaast ook sparen voor korting? Word dan Mooi Eronder Member! Naast het ontvangen van onze nieuwsbrieven spaar je dan ook bij elke aankoop punten. Iedere euro is 1 punt en 200 punten zijn €10 waard. Ook ontvang je een verrassing op je verjaardag en kun je heel handig je bestellingen en eerdere aankopen inzien. 

Kortom, dit wil je niet missen! Meld je daarom snel aan voor onze nieuwsbrief (afmelden kan uiteraard altijd) en blijf op de hoogte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »