vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

21 augustus 2023

Ciao Venezia!

Mey ondergoed en nachtmode nieuwe collectie

Schenk jezelf een sterke espresso in, luister naar de opera van Verdi en relax. Met Mey ga je dit seizoen op reis naar het wonderschone Italië. De inspiratie uit La Dolce Vita brengt ons deze keer naar Venetië.

Mey herfst/winter 2023

De laatste trends, de mooiste prints en dat gecombineerd met de hoogste kwaliteit. Met Mey weet je dat je een goed gevoel draagt. Heel belangrijk, niets komt immers zo dicht op je huid als ondergoed! De nieuwste Venezia collectie gaat om het leven vieren. Je mag jezelf en je persoonlijkheid laten zien. Gebruik hierbij al je zintuigen. Ga mee op reis met Mey dit najaar en ervaar la dolce vita.

Mey dames collectie

Je favoriete modellen zijn terug maar nu in nieuwe mode kleuren! De Amazing serie komt in de kleur green leaves, een mooie diepe groene tint. Deze kleur komt ook terug in de hemden van de Sensual Sense met luxe kant. Onze bestseller T-shirt bh Joan zien we dit seizoen in de kleur indigo rose. Deze tint wordt gecombineerd met electric blue wat een spannende look oplevert! Nieuw is de Fabulous in een smart foam bh met raceback optie in dit felle blauw. De Amorous serie straalt pure luxe uit in de kleur deep shadow met glitter effect. Wil je voor kleur gaan? Dan mag je carnelian orange niet missen. Deze felle tint hebben we ook in de populaire triangel bh's.

Naast alle lingerie hebben we natuurlijk ook een ruime keuze in hemden met en zonder kant in de nieuwste kleuren. En we hebben een nieuwe wol serie genaamd: Wool Love. Dit wollen ondergoed is gemaakt van 70% wol en 30% zijde voor perfecte temperatuur en zacht gevoel op je huid. Verkrijgbaar met luxe kant in zwart of als coltrui (tijdelijk verkrijgbaar).

Slapen doe je natuurlijk in de heerlijke Mey dames nachtmode. Extravagante prints en luxe materialen zien we terug in de Lovestory serie. Heerlijk zachte, soepel viscose en helemaal volgens de laatste trends. De Night2Day serie wordt helemaal vernieuwd en komt in nieuwe modellen Tessie en Cyra in de kleur deepshadow. Dezelfde speelse look met streeppatroon, geschikt voor s nachts en overdag, blijft.

Mey heren collectie

Wil je een kaartspelletje spelen? Mey heeft zich dit seizoen laten inspireren door kaartsymbolen. Dit levert leuke prints op die we zien bij de boxershorts maar ook in de nachtcollectie. Deze doorknoop pyjama Symbols is een van de musthaves uit de nieuwe collectie. Uiteraard hebben we ook weer trendy grafische prints in de ondermode collectie. De trendkleuren deep green, cognac en vino rosso staan hierbij centraal.

De homewear serie Enjoy is afgelopen jaar vernieuwd en komt in een nieuwe tijdelijke kleur cognac. Met deze sweater, joggingbroek en vest kun je heerlijk relaxen. Gemaakt van soepel en zacht materiaal van lyocell en katoen. Uiteraard ook verkrijgbaar in de basiskleuren donkerblauw, safari groen en donkergrijs.

Heerlijk slapen doe je in een Mey heren pyjama. Deze fijne sets bestaan uit een shirt met lange mouwen en bijpassende lange broek gemaakt van zachte katoen. Hierin zien we dezelfde kleuren en prints terug als in het ondergoed. Voor een matchende trendy look!

Mey ondergoed bij Mooi Eronder

Als Mey specialist hebben wij bij Mooi Eronder een ruime collectie Mey ondergoed voor dames en heren. Niet alleen in de basic collectie maar ook in de nieuwste herfst/winter collectie van 2023. De nieuwe items komen binnen tussen augustus-oktober. Zie je nog niet wat je zoekt? Kom dan gerust nog later eens kijken of neem contact met ons op. Wellicht kunnen we je helpen! Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per telefoon, e-mail of whatsapp. Ook kun je altijd onze winkel Sarneel-Dessous bezoeken, vlakbij het Vrijthof in Maastricht. Wij zijn van maandag-zaterdag geopend en al van ver te herkennen aan de Mey vlag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »