vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

31 maart 2020

Prijswinnende Anita Sportbh

Als je aan het sporten bent wil je je geen zorgen maken over wiebelende borsten. Een bh die voldoende steun geeft is een must. Anita Active heeft de beste sportbh’s op dit moment en zijn ook nog eens heel leuk om te zien!

De Air Control DeltaPad is wel een hele bijzondere, dit is een heuse prijswinnaar. In 2017 door de internationale jury van de ISPO tot Gold Winner verkozen. Dit is een speciale prijs voor een uitzonderlijk sport product.

Wat maakt de bh zo bijzonder behalve dat deze er heel mooi uitziet? Een paar belangrijke punten op een rij:

  • De deltapad valt meteen op en speciaal ontwikkeld voor Anita. De triangelvorm zorgt voor een mooi decolleté en ventilatie. Zo blijft je huid droog tijdens het sporten. Dit noemen ze een optimaal sweat management en garandeert een perfect lichaamsklimaat.
  • De buitenste laag is van lichte mesh. Deze speciale stof zorgt voor goede ventilatie en stabiliseert de borsten. Ook bij een grotere cup.
  • De borstband dient niet alleen ter ondersteuning maar is zeer zacht en voelt soepel aan. Het laat lucht dor en heeft een hoog ademend vermogen. Wel zo prettig als je jezelf in het zweet werkt.
  • Speciale ergonomische schouderbandjes. Door de vulling en gebogen vorm liggen ze aangenaam op je schouders en snijden ze niet. Ook is de hele bh afgewerkt met platte naden die drukpunten voorkomen.

Ervaar deze top sportbh van Anita Active zelf!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »