vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

25 juli 2022

Wijde boxershorts

Tegenwoordig is een groot deel van de boxershorts aansluitend. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Je kunt ook kiezen voor een wijde boxershorts. Deze zijn er in basic kleuren zoals zwart maar ook een trendy printjes.

Voordelen wijde boxershorts

  • dragen heel comfortabel en luchtig
  • reguleert je lichaamstemperatuur beter 
  • betere doorbloeding omdat dit niet te strak om je lichaam zit

Ander bijkomend voordeel: deze shorts zijn ook perfect om zo te dragen in huis of als korte pyjamabroek (ook voor dames;))

Niet aansluitende boxershorts hebben een comfortabele tailleband en (vaak) een functionele knoopsluiting. Ze zijn gemaakt van 100% katoen in twee varianten: tricot en geweven. Bij de tricot boxershorts geeft de stof een beetje mee als je eraan trekt, de geweven variant niet en voelt hiermee vaak ietsje stugger. Het een is niet beter dan het ander, het heeft te maken met de manier van weven. Kies dus vooral wat je zelf het prettigste vindt dragen. 

Van Schiesser hebben wij leuke trendy wijde boxershorts gemaakt van katoen in een voordelig duopack. Hierbij heb je twee losvallende shorts voor een aantrekkelijke prijs! Een short heeft een leuke print en de andere short is in een bijpassende effen kleur. Zo is er altijd een short die perfect bij je outfit (of humeur) van die dag past.

Wees een trendsetter en draag naast de aansluitende shorty's ook eens een wijde boxershort. We weten zeker dat het je zal bevallen! Heb je nog vragen over onze collectie? We helpen je graag verder. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »