vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

9 november 2020

Thermo ondergoed

Brrrr. Wat een kou! Toch is het heerlijk om naar buiten te gaan, als je je maar warm genoeg aankleed. Hierbij is het fijn om thermo ondergoed te dragen.

Wat is thermo onderkleding precies? Dit is onderkleding die speciaal ontwikkeld is om voor een optimale vochtregulatie en extra warmte te zorgen. Draag deze kleding nauwsluitend en op je huid, dan is het effect het grootst. De perfecte basis dus onder je kleding, hoe koud het ook buiten is!

De thermo shirts voor dames en heren van Ten Cate zijn gemaakt van Viloft. Een speciale viscose vezel, op 100% natuurlijke basis, die zorgt dat je droog en warm blijft. Ook is dit materiaal ademend zodat je geen plakkerig gevoel hebt op je huid. Verkrijgbaar als T-shirt ronde hals met korte en lange mouw en in de kleuren wit of zwart.

Dus laat je niet tegenhouden door de kou, start gewoon met de juiste basis! En thermo ondergoed is natuurlijk onmisbaar in je koffer als je op wintersport gaat. Ontdek voor koude dagen ook ons assortiment aan t-shirts van wol met zijde van Mey.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »