vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

26 juli 2021

Summer Essentials

Eindelijk is het zomer! De temperatuur stijgt, de zon schijnt en dus mogen de leuke zomertops en jurkjes weer uit de kast. Stoor je je hierbij aan zichtbare bandjes? Lees hieronder alles over de lingerie summer musthaves:

Strapless bh

Heb je een topje waarbij er geen bandjes te zien mogen zijn? Of een strapless jurk? Kies dan voor de multiway bh van Mey. Deze Joan bh kan op meerdere manieren gedragen worden. Zonder bandjes, met de bandjes gekruist op de rug of als halter. Dankzij de siliconenstrip aan de binnenzijde blijft je bh perfect zitten. Deze multifunctionele bh mag dus niet in je kast ontbreken! Ontdek de Joan Multiway bh in huidskleur (ideaal onder wit!).

Magic Clip

Vind je het jammer als je bandjes te zien zijn onder een racerback? Kies dan voor de gemakkelijke oplossing met de speciale Magic Clip. Dit handige accessoire kun je bij iedere bh gebruiken en maakt een kruis op de rug zodat je bhbandjes niet meer zichtbaar zijn. In een doosje zitten vier verschillende clips, in twee kleuren en twee maten. Zo heb je altijd een Magic Clip die bij je outfit past! Ontdek de bh clips van Magic hier.

Secrets

Niet zo storend als zichtbaar ondergoed onder je zomerse outfit. Kies daarom voor perfect naadloos ondergoed. Deze slips en hemdjes tekenen niet af en dragen luchtig. Ideaal voor deze zomerse temperaturen! Verkrijgbaar in meerdere kleuren en modellen. Wil je er zeker van zijn dat je ondergoed niet doorschijnt onder wit, kies dan voor de veiligste kleur nude. Rood en taupe zijn prima alternatieven! Bekijk hier de ruime keuze in Ten Cate Secrets damesondergoed.

Short met lange pijpen

Tot slot onze echte zomerse bestseller: damesshort met lange pijpen. Dit artikel verkopen we heel goed met goed weer omdat het perfect werkt bij schurende bovenbenen. Door het extra laagje stof tussen je benen is dit probleem zo verholpen. Daarnaast is het handig te dragen als korte legging onder je rok of jurk. Verkrijgbaar bij Sloggi met kant of bij Ten Cate zonder. Beiden van katoen met een beetje stretch voor een perfecte pasvorm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »