vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

18 juli 2022

Het witte T-shirt

Casual op een jeans, stylish met een blazer of gewoon comfortabel onder je kleding. Een wit t-shirt mag niet in je kast ontbreken. 

Een T-shirt wordt over het hoofd aangetrokken en ontleent zijn naam aan de T vorm als je het neerlegt. Oorspronkelijk bedoelt om te dragen onder je kleding (wat nog altijd prima kan) maar nu ook veel als bovenkleding gedragen. In vele kleuren en modellen verkrijgbaar maar het klassieke witte shirt is onmisbaar in je garderobe.

Voor dames hebben wij verschillende witte shirts in de collectie. Onze top 3:

  • Mey Cotton Pure is een comfortabel shirt met V-hals, wijde ronde hals of hoog gesloten hals gemaakt van zachte katoen met een beetje stretch. 
  • Mey Emotion is een shirt met ronde hals gemaakt van soepel en glanzend materiaal. Deze materiaalcombinatie van viscose en microvezel is al jaren een succes en draagt zeer luchtig.
  • Schiesser Luxury is een echt ondershirt gemaakt van 100% katoen en zonder zijnaden. Ook de boord is zoomvrij afgewerkt. De ronde hals heeft een mooie glansrand.

Voor heren hebben wij ook comfortabele witte T-shirts. Onze top 3:

  • Dry Cotton shirt. Deze materiaal combinatie met COOLMAX microvezels zorgt ervoor dat je geen last hebt van vervelende zweetplekken in je shirt. Ook verkrijgbaar met een diepe V-hals speciaal voor onder een overhemd.
  • Schiesser 95/5 shirts zijn gemaakt van zachte organische katoen met een beetje stretch voor een mooie aansluitende pasvorm. Verkrijgbaar met ronde hals of V-hals.
  • Harro van HOM is al jaren geliefd dankzij de mooie hoge boord. Dit comfortabele shirt met casual pasvorm is gemaakt van 100% katoen. 

Dus ben je op zoek naar het perfecte basic witte T-shirt? Dan ben je bij Mooi Eronder aan het juiste adres. Wij verzenden gratis vanaf €40 binnen Nederland of kies voor gratis afhalen bij ons in de winkel in Maastricht.

Heb je nog vragen over onze collectie? Wij helpen je graag verder en zijn te bereiken via whatsapp/mail/telefoon. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »